Thursday, March 11, 2010

Nama Baru Aku

aku berjalan terjengket-jengket magrib tadi.

aku paksa jugak lar berjalan.

apa sungguh malang nasib aku.

selipar kena kebas.

sape tah punya kerja ni.

abes aku kerjakan Crocs kak Yani.


sedang aku berjalan, ada lar orang seru nama aku.

tapi pelik, kali ni laen pulak bunyinya....

Nabilah.. Nabilah.. Nabilah..

aish..

bile masa pulak lar nama aku bertukar jadi nabilah.

bila aku toleh, die tutup pulak langsir dan tingkap. 

ciss ciss ciss..

apalah malang sungguh nasib aku magrib tadi.

dah lar selipar kena kebas, pastu nama aku pun bertukar jadi nabilah. 

huhu. 

apa bule buat.

dah nasib badan, bak kate p ramlee.

16 comments:

anna renzi said...

hye nabila..............
hahahahhaha

madmal said...

haha. opps.. nama saya bukan nabilah ya. is akmal ya. ;p

anna renzi said...

hahahahhahah.......
nabilah jugak...huhu

madmal said...

nak kena ana ni tau. huhu.

miRa iKomiA said...

kah88888!!!!!! giler malang!eh imam,ker ada org ejek u dgn nabilah?ada kwn nama nabilah?sbb time sek mira pon wat cm2..mira ejek bdk laki 2 nama bdk pompuan yg dia minat..xpon ada seseorg nama nabilah yg u xknl tapi minat u diam2...ntah2...wawawaw!

madmal said...

aish. jahat sungguh mira ni. x ada lar. mana ada org minat nabilah. x wujud pown bdak nama nabilah kat kawan2 kelas. aish. malang sungguh nasib ku... huhu..

Mawar Melati said...

N.A.B.I.L.A.H Vs A.K.M.A.L....

besh gak 2.. kene dengan kamu, hahaha~

madmal said...

haha. ei bunga kembang mekar ni.

miRa iKomiA said...

klo xde kwn nama nabilah means ada seseorang nama nabilah minat awk! klo x cmne lak tibe2 bdk 2 ejek...kes cmni pon mira penah kene..

anna renzi said...

hahhahahha...ramai pminat rupanya nabila ni...hahahahhaha

miRa iKomiA said...

bkn nabila lo..si amad ni ha...

madmal said...

haha. aduh mira oi.. sape plak lar nabilah ni yg tetibe mminat saye plak ni. aishhhhh.

anna ruxana, jgn lar cemburu. hehe. ;p

anna renzi said...

eleh......tak jeles pun bwek :p
xsuka jeles2 ni buang karen jew...hahahhahahahhahahah :p :p

madmal said...

huhu. jeles ar tu. huhuhuhu. sabar ya anna ruxanna. jgn jeles2 ya. hehe. ;p

Safura said...

eh eh.. akaml... nabilah tu SA ko lah.... kire nye ni ko public figure ler nih? hehehe~

madmal said...

haha. secret admire ea? haha. mcm kelakar jek saf aku ada Secret Admire. ahaha. aish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...