Friday, March 12, 2010

Sabar... sabar... sabar...

semalam Leo mengadu...

Leo sakit hati dengan Nia, bekas kekasihnya.

"Nia x sepatutnya cakap macam tu, sepatutnya die yang buat macam tu"

aku jawab, Sabar...

kelmarin Leo mengadu...

Leo mengadu sakit dengan luka die...

Leo menjerit-jerit kesakitan.

aku kesian nengok Leo mcm tu.

x sampai hati aku nengok.

aku jawab, Sabar...

dengan harapan Leo boleh bertahan menahan sakit.

apa lagi yang aku boleh katakan selain sabar?

sabar, sabar dan sabar.

walaupun Leo benci aku kata mcm tu, tapi itu ajalah ayat yg mampu ku luahkan...

setiap kali pun sama ku katakan...

sabar... sabar... sabar...

11 comments:

Jemi Azmi said...

nak wat camne lg Mal...SABAR ajer la..hope yg ni tul2 bg dia pengajaran.JANGAN BAWAK MOTO LAJU!!!

madmal said...

aish. entah lar jemi oi.. huhu. ;p

Mawar Melati said...

kesian leo.. xpatot2.. sapew lak la leo nh ek..?? ish2~

madmal said...

kembang mawar.. leo ni roomate saya ler.. hihi. ;p

miRa iKomiA said...

mira pon xsuka word sabar..haha..

anna renzi said...

sabar itu separuh dari iman....huhuhu
mal if leo tak sabar tuang jew air kat atas tangan dia yg luka tu...huhuhu :p

madmal said...

haha. sama lar kita mira. mana suka word sabar tu. huhu.

anna ruxana, mmg dah buat dah kalo die x jerit. masalahnya, die suka menjerit2. huhu.

Safura said...

ni cerita dari novel ke?
ke cite betul?

ada follow up story pulak tu.....

dahshat.... :D

madmal said...

lar saf.. ni citer benar-benar kejadian larr. tentulah dasyat. haha. ;p

Leo "Ricky" Huzair said...

Weh...klu ye pn jgn la tulis psl Nia tuh.

siap ar ko...

lg 1, mne ade aku menjerit2?

Jemi, lps ni aku nk bwk 140km/j kt tmpt same...

Zanna : air pns pn x sesakit bile tgk u kuar ngn Jemi instead of me..

madmal said...

hehe. opss.. leo dah comment. hehe. lari semua!!! haha.

*yg sebenarnya, Leo x jerit kay kawan2.. die tahan je kot.. tapi ekspresi muka die sgt lar menahan sakit.. maybe die jerit dlm hati*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...