Wednesday, April 7, 2010

roomateku, LHS



Leo, kenapa kau diam je?

bila aku tanya sepatah, sepatah jugak lar kaw jawab.

tu pun kalau sepatah.

kadang-kadang kaw hanya merengus, angguk atau geleng pabila aku lontarkan soalan.

"kaw okey tak nie Leo?"

jawapan kaw hambar.

tampak sadis.

bila aku balik semalam malam, kaw dah baraikan pc kaw.

tah ape yg kaw godeh aku tak tawu.

x mampu aku nak bertanya dengan lebih lanjut.

aku takut kaw marah aku.

takkan kaw tension sampai kaw barai kan pc kaw kat lantai tu.

maybe sbb aku spend kurang masa kowt dengan kaw.

yelar merajuk sbb aku x maen dota ngan kaw tempoh hari.

aish.

jgn lar mcm nie.

pening aku nak baca apa kaw fikirkan.

dulu senang jek kot nak baca kaw.

setakat kaw, rambut kaw gerak-gerak skit jek aku dah tawu ape yg kaw nak bwat.

haha.

weh, jgn lar mcm nie bro.

im ur biggest fan.

im sitting besides u at ur own room.

please do tell me if you have something to say.

anything.

aish.

giler G.

haha.

entry kali nie khas utk en Leo Huzair memandangkan die sedang moody dan mencari-carik sesuatu yg aku pown x tawu gapo dionyo.

dikesempatan ini juga, aku ingin memohon maaf terang-terangan dan terbuka kepada LHS.. 

andai terkasar bahasa, tersalah kata, terguris hati, jiwa dan roh kaw, aku minta maaf.

Leo, bukan aku jek yg risau, kenalan rapat kaw Jemi pown risau kot.

aku baru je terima msg die tadi.

"Mal, leo knape? aku tgk die len mcm jerk, erm.."

tah jemi, aku pown jujur tak tawu.

aku skang kan berada di dunia laen.

almaklumlar.

hehe.

huarm.

rasa rindu plak berdekah dengan kaw leo.

leo leo leo.

aku seru nama kaw.

supaya kaw cepat sembuh, ceria, dan sentiasa menjadi lelaki genius sepanjang zaman.

haha.

biadap kan aku.

dah mintak maaf, tapi buat lagi.

hehe.

anyway, Jemi, Zana, Dieya dan rakan-rakan yang laen, tolonglah ubati en Leo ni..

x sanggup aku nengok die bersedeh mcm ni.

8 comments:

Mawar Melati said...

ko ad wat salah kat de tak mad..?? ayoo.. xtaw...

madmal said...

entah lar bunga kembang melati oi.. aku tak tawu aku bwat ape sampai die mcm tu.

Mawar Melati said...

ko ignore de kowt, huhu.. kn ko da ad alam len, lalalalala~ or maybe.. de mmg ad sst yg de runsing kn.. bg la kwn 2 reda dl.. nt baru tegur..

madmal said...

alar.. ignore skejap je kowt.. huhu.. huarm.. tapi tadi die okey.. so kira okey lar kan.. hehe.. heih.. entah lar.. tah ape yg dipikirkannya..

Bento Sensei said...

dia memang banyak berfikir..dari zaman sekolah dulu mmg dia cmtu.ada masa ko yg rapat sgt dgn dia pun blh jadi tk paham apa yg dia pk..cuma, wktu dulu, ada satu hobi dia yg aku still ingat..kalau dia buat benda tu, mknanya dia pk la tu..ataupun moody..haha..try r tny dia..ko tny ap dia wat ngn syiling..

maPieCeoFarT said...

tulah imam... jgn memain, leo tu kalau dah sentap, kemain huduh lagi jadinye... ngeri ouhh, baik pujuk die cepat... hahahah... leo... leo...

Leo "Ricky" Huzair said...

Aku x pnah jawab ek kt post ni?

Pelik2...

madmal said...

ta ape gen.. aku paham.. ko bz.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...