Monday, May 10, 2010

wadi hasan....



Masjid wadi hasan..

tadi akceli first time aku pegi.

kebetulan ada asmaulhusna.

mak aku da lama ajak..

tapi setiap kali aku tolak.

bila tadi first time aku pegi, memang rasa laen.

aku terkesima bila masok jek masjid tu, sangat ramai.

masjidya dari luar nampak sangat buruk..

tapi kat dalamnya, jemaah nya sangat lar ramai..

x sangka bule muat ramai..

sorry x ada gambar...

aku mcm nak ambik gambar tadi..

tapi takut....

kang ada yg kena baling dengan kitab asmaulhusna tu kang...

huhu..

well, lagi satu, jawatankuasa masjid ni bagus lar..

budak2 pon sama turut terlibat.

rasa mcm sgt seronok bila nengok budak2 yg kecik2 tolong bentangkan tikar, tuangkan air, angkatkan makanan..

wah..

teringat aku masa kecik2...

slalu jgak aku tolong2 mcm tu kt surau pelangi dulu..

hari nie, rasa mcm terbalas je dengan ape yg aku buat dulu..

rasa mcm special sgt jadi tetamu Allah di masjid laen..


dari luar

hehe.. nie kalo korg perasan, sebenarnya ada labah2 baru nak bwat sarang.. perasan x?

nasi kambeng...

gambar curik.. biasa larr... x kenal pown sape.....

2 comments:

miRa iKomiA said...

bestnyer...klo mira dbgi peluang pon nk g..klo rmi2 jemaah mmg best..waa..mcm time pose lak..

madmal said...

hehe.. memang best.. mmg terasa mcm blan pose pown.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...