Sunday, May 9, 2010

Walkaton @ Johor Specialist

letih den....

walkaton ek?

tadi baru jek ber walkaton.

yang sebenarnya dianjurkan oleh KPJ - Hospital Johor Specialist kat Larkin nie.

Walkaton in costume.

weh.

ingat party jek yg ada costume2..

walkaton pown ada costume.

aduish.

sorry, x sempat nak amek gambar sorg2..

aku rasa mcm salah majlis jek masok td. 

haha.

anyway, it was fun.

walaupun x menang ape-ape, tapi ktorg enjoy jek jalan relaks2.

even td x ramai org.

just bak kate ijat ngan azlee, "kiter placing jek".

wakil utk ppaj.

so..

lepas tu ktorg pegi jenguk2 dekat i-metro futsal yg berlangsung dekat pandan alar tepi highway pasir gudang tu..

agak ramai jgak lar org.

tah, aku x berapa nak paham sgt bula2 nie..

tak berapa nak enjoy. 

so pastu balik..

itu jek story nak cover ttg walkaton di johor specialist..

saya Ahmad Akmal melaporkan..

hehe..

kelang kabut...

ijat, mr x & azlee. 

bergambar dengan pemain golf. haha. 

dah nak mula da nie.. 

anak-anak kambing akan berlepas sebentar jek lagi... 

ni kat pandan.. nampak x belon tu? 

selamat datang i-metro futsal.. 

sepak jgn x sepak.. 





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...