Monday, December 20, 2010

gate baru

salam semua. nak bagitau ni. ktorg dapat gate RFiD baru. huraaa~! hari jumaat haritu mereka pasang. ada 3 kesemuanya. tapi belom sampai 1 lagi. gate ni fungsi die untuk detect bahan atau buku library yg tak di checkout. dengan kata yg laen utk detect pencuri. strip dipasang di dalam setiap buku.

proses pemasangan bermula~!





mando perhatikan anak-anak buahnye bekerja

ini la gate yg aku maksudkan... bukan gate rumah anda tu ya.....

erm.... bile ler nak siap pasang nie......

huru hara sebentar nak pasang...

ada x jumpa duit aku kat bawah tu..? hehe :)

hehe korek telinga ea bang..?



fizo bergaya ala-ala princess gitu~ ;)


hihi... da siap da gate ni.. nengok kepale aku pn muat....!

"gate ni fungsi die untuk detect bahan atau buku library yg tak di checkout. dengan kata yg laen utk detect pencuri"


yang pentingnye sumenye baru. buku baru. gate baru. library baru dan librarian pown baru. ;)

bz me.. peace~!

7 comments:

HonEyBuNNy said...

hehehhe..pasne sapa2 pn xberani mencurik...huuhuhu

madmal said...

betul 3x
;)

paul aoki said...

tolong jangan mencuri..ok x statement tu?^^

boygurl85 said...

bocor rahsia library...

cikasutinggi said...

owh disini rupanya kamu ye cik Double AA...hmmmmm...best2....

madmal said...

paul: ok jugak tu.. ;)

za: rahsia tetap rahsia.. benda nie memang terpangpang di depan library dan seharusnya org ramai tahu dan sedar mereka tak bule mencuri.. masih ada lagi rahsia yg blom org awam tahu ttg frekuensi, & strip.. so, the main point is, we shouldn't worry about our secrecy.. it will be always protected as the way it is.

cik kasut: ya... disini lar saya.. thanks melawat.. ;)

boygurl85 said...

bagus2...
pasni nk panggil detektif AA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...