Thursday, December 16, 2010

shelving

hari semalam over time. sampai 9pm. ktorg agak keletihan. banyak aktiviti punggah dan angkut kotak-kotak. dulu pown selalu jugak angkat kotak. tapi x lar seletih ni.. nasib fiza kuat. aku ulangi, nasib Fiza kuat ya. so alhamdulillah dapat jugak clearkan kotak-kotak yg menghalang shelf ktorg nak letak buku.

lepas dari tu, terus shelfkan buku-buku mengikut tempat sepatutnya.

"nasib fiza kuat. aku ulangi, nasib Fiza kuat ya. so alhamdulillah dapat jugak clearkan kotak-kotak yg menghalang shelf ktorg nak letak buku."

proses shelving

panjat kerusi la ta sampai
 ini yang dah shelving sikit. cuba tengok kat lantai tu.. banyak lagi kan.. ktorg susun kat lantai untuk allocate shelf buku-buku tu kat shelf yg sebenar kemudiannya. kiranya nak bajet ar berapa banyak buku kat shelf tu. objektif utamanya ialah untuk elak shortage of shelf yg sikit dan limit. maklum la. library baru..

hasilnye sikit....




erk... sempat lagi ek.. comel ar tu kan? ;)
har yang gambar bawah nie ialah keta wanted. sila la telefon polis kalo jumpa keta nie ya. kerana pemandu die nie memang bekas-bekas penjenayah. hah yg bestnya ttg keta nie ialah keta ni bule buat drift. huhu.. kan fiza kan? ;)

hah ini kereta wanted
lepas dari penat lelah tadi tu, ktorg trus menuju ke tpt makan yg agak best. sbb fiza kate die teringin la kan.. huhu.. hah tengok lar die tu kusyuk beb makan.. hahahahaha..

eh ayam nie.. aku lenyek kang baru tau..

peace!

mcm penganti kan...

nyum nyum nyum~ lapar kedahap..


cak....


licin kan fiza makan..

dah tu je.. abes keje lepas tu aku lepak lagi ngan member aku.. pastu balik dlm kul 1.30am dan tdo~




4 comments:

miRa iKomiA said...

libry mne nih? bkn u keje bkn libry ke? bkn bhgian system aomtin apa tah?

madmal said...

owh.. yg IT tu dah benti.. baru jek dapat sini..

HonEyBuNNy said...

waduhhhh..banyaknya buku kena susun....meh nak tlg..heheh

madmal said...

alar.. nie baru sikit.. ada incoming books nanti lagi banyak.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...