Thursday, July 28, 2011

24th birthday


Alhamdulillah, kta di beri nikmat untuk merasa satu lagi hari yang indah.

walaupun ada yang tertekan dengan masalah pejabat, masalah keluarga, masalah beli cendol harga mahal, masalah tak cukup lagi ganti bulan puasa, masalah bil astro belom bayar lagi dan juga masalah yang lain-lain yang mana aku kalo tulis banyak mesti korg terbeliak biji mata nak baca. 

haha. 

itu lah dia hari berganti hari.

sedar tak sedar, kta semakin tua....

jadik nak la jgak cite ttg kengkawan aku yg sengal. 

diorg bwat bufday suprise hari ahad haritu.

utk july babies.

erm ramai sebenarnya..

zamer, faizal, aku ngan sri..

tapi zamer ngan sri ta ada. 

diorg ada hal memasing yg memang ta dapat nak di elakkan..

how sad.. but what to do kan...

benda nie di organize oleh nanie + muiz.

aku di tipu oleh muiz baek punya.

kenkonon die nak blanja makan.

yang ada cuma 3 org jek, hasif, muiz ngan aku.

aku percaya, sebab aku tawu, member2 sume mmg ta ada jb, sbb bz kerja + belaja..

ceh.

jap lagi, bila sampai Rosmarino, penuh giler siak table - dengan jeritan "happy belated bufday!"

hahaha sengal sengal!

memang aku menyumpah-nyumpah muiz tapi sambill senyum ar kan.

ta sangka plak die kenakan aku.

diorg nie ada kat jb.

ceh, hak tuih kata diorg sume kat kL..

yg aku pulak percaya bulat2 la kan.

mmg bulat mcm perut org vuncit - erk ta ada kaitan ek..

hahahaa.

erm.

ktorg nie memang slalu kena mengenakan..

banyak kali jgak la kenakan org, tapi tak sangka kali ni kena!

huhu.

anyway, tak sangka dah 24thn...

azri - lyn . 

time nie tgah tggu faizal lak.. hahaha..

hadiah utk faizal..

tum, nanie, saf, fifi, ezryn ngan faizal..

mana makanan nie.........

amacam saf? seronok ek ? hahaha

how genius ea korg...

rosmarino.....

candle in da dark..

harrr...

faizal ngan fam..

muka aku ngan faizal = 24 thn ek?

heeeee

beautifully made by nanie..

all the guys in da club..

why you all look so young?

amacam feizal, terkejut tak?

wazzupp!

okeh...
photos, credited to nanie and saf..

thanks guys..

lpas nie bufday muiz blan 12. 

ko jaga ko.

siap sedia lar..

muahhahahahhaha! (gelak paling jahat!!)

haha!

4 comments:

mackenziedoo said...

happy belated bday mal... sori..sy xtau... hehe.. happy ya.. may God bless u!!!

madmal said...

hehe. its okey mac. anyway, thanks! :P

zariffzarifah said...

hepi besday kemal... sori lupa.. aiyak i'm getting old... huhu

madmal said...

ehhe. thank za. yup.. everyone getting older each day. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...